Van der Meer aan uw Woocommerce / Wordpress shop koppelen

Hoe koppel ik Van der Meer  aan mijn Woocommerce / Wordpress website?

Om Van der Meer te koppelen aan uw Woocommerce / Wordpress website, volg de onderstaande stappen:
  1. Registreer een account bij ons via volgende link: https://woocommerce.webshopimporter.com/auth/front/accounts/signup
  2. En volg onze instructie: https://woocommerce.webshopimporter.com/cms/front/cms/page/Documentation-Woo
  3. Zodra u hebt uw webshop toegevoegd aan Webshopimporter.
  4. Ga naar Dashboard pagina
  5. Klik op Nieuwe leverancier toevoegen
  6. Kies Van der Meer uit leverancier (dropwdown menu) lijst.
  7. Selecteer uw gewenste instellingen en klik op toevoegen.

U kunt nu gratis 25 producten importeren naar uw shop.
Zodra de koppeling u bevalt en u wilt meer producten importeren naar uw shop, dan dient u een product pakket aanschaffen.
Voor automatisch orders verzenden naar Van der Meer, dient u order koppeling te activeren.

Uw product pakket en order koppeling kunt u vinden onder Abonnementen pagina.