SHOTS aan uw Magento 2.4 Shop koppelen

Hoe koppel ik SHOTS aan mijn Magento 2.4 website?
Om Shots te integreren met uw Magento 2.4 website, volgt u de onderstaande stappen:
  1. Maak een nieuwe integratie binnen Magento via System > Integrations > Add New Integration
  2. Klik Activate > Allow
  3. Kopieer de consumer key/secret en access token/secret naar Webshopimporter
  4. Klik op Add in Webshopimporter
  5. Ga naar de Dashboard-pagina.
  6. Klik op 'Nieuwe leverancier toevoegen'.
  7. Selecteer 'Shots' uit de lijst met leveranciers in het dropdown-menu.
  8. Log in bij Shots en ga naar 'Mijn account' (rechts bovenaan).
  9. Vervolgens navigeert u naar de pagina 'Product feeds' (via het linkermenu)
  10. Vink het selectievakje Ingeschakeld aan om de feed te activeren en selecteer uw gewenste instellingen. Klik daarna op Update om op te slaan.
  11. Wacht ongeveer 15 minuten en herlaad de pagina.
  12. Kopieer nu u uw persoonlijke XML-weblink niet XML Stock-weblink
  13. Keer terug naar Webshopimporter en vul uw gekopieerde XML-weblink in bij XML URL:.
  14. Selecteer uw gewenste instellingen en klik op 'Toevoegen'.
U kunt nu gratis 25 producten importeren naar uw winkel.
Als de koppeling naar wens is en u meer producten wilt importeren, moet u een productpakket aanschaffen.
Voor het automatisch verzenden van bestellingen naar Shots moet u de orderkoppeling activeren.

U vindt uw productpakket en orderkoppeling onder de pagina 'Abonnementen'.